aboutus

ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited

ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken: Zeayeto
Aantal werknemers: >132
Jaarlijkse omzet: >5.97million
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Is Automobiel de Technologieco. van Shenzhenzeayeto, Ltd een high-tech automobielfabrikant en een exporteur van het onderhoudsmateriaal sinds 2013. De producten zijn op gasoline&dieselvoertuig van toepassing. Het wordt wijd gebruikt voor behoud van verbrandingsmotor, transmissie, stuurbekrachtiging, smeringssysteem, waterkoelingssysteem, airconditioningssysteem, remsysteem enz., die intelligente en geschikte manier wereldwijd in automobielaftermarket verstrekken. Wij duren zijnd de belangrijke slimme automobielleverancier en de fabrikant van onderhoudsoplossingen voort.

De producten van de Zeayetolevering aan 57 landen. De verkoopopbrengst in 2018 is USD5.97 miljoen. Met 100+ goed - de opgeleide en deskundige werknemers, onze jaarlijkse capaciteit zijn 24 duizend stukken. Meer dan 10 reeksen materiaal, allen komen met Ce, FCC, BEREIK, ROHS-tekens. ISO 9001 en ISO14001 zijn verklaard. Wij gebruiken geavanceerde productie en inspectiefaciliteiten van Japan, Duitsland en de V.S. De inspectie komt door gehele processtroom voor. Op de bovenkant van dat, investeren wij 10%-verkoopopbrengst in R&D van kerntechnologie en nieuwe faciliteiten om concurrentievermogen te verbeteren. Vandaar, is het OEM/ODM-project absoluut doenbaar en welkom.

Klantgericht, Geconcentreerde is de Kwaliteit, Gedreven Technologie onze niet-tegenhoudt bedrijfsfilosofie. Zeayeto is altijd vernieuwende technologie en het streven aan werd een beroemd internationaal merk in de automobielonderhoudsindustrie.

Zeayeto Bedrijfsfilosofie: Technologie Gedreven Geconcentreerde Kwaliteit、 Klantgerichte、.

Zeayetoopdracht en doel: 1、 die betrouwbare producten Zeayeto verstrekken staat zijn klanten bij bereikt duurzame economische voordelen.

2、 om een beroemd internationaal merk in de automobielonderhoudsindustrie te zijn.

Zeayetowaarden: De Concentratie、 Verantwoordelijkheid、 van de innovatie、 Professionele、 Samenwerking、 Al Winst.

 

-02-
Geschiedenis

Werd Automobiel de Technologieco. van Shenzhenzeayeto, Ltd opgericht in 2013, hoofdzakelijk opbrengst de automatische transmissie gelijke machine. De metaaldelen en de kerndelen worden gemaakt door ons. Die zelf-gemaakte delen verzekeren de kwaliteit en de prestaties. 

Voor het uitbreiden van markten, werd de de uitvoerafdeling opgericht in 2014. Dat streeft aan markt en verkoopt wordwidely onze producten. Tegenwoordig, is Zeayeto actief in 57 countires en gebieden zoals Zuidoostenaisa, Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten, Zuid-Amerika enz.

Voor diverse eisen van vergaderingsklanten, begonnen wij om diverse automobielonderhoudsmachine, zoals Brandstofinjectormeetapparaat en Schonere、 de Rem Gelijke Machine van de Motor Gelijke Machine、, de Schoonmakende Machine van de Motorkoolstof te ontwikkelen.

In 2017, ontwikkelden wij HHO-de schoonmakende machine van de motorkoolstof successfullly, die specifiek wordt ontworpen om de interne koolstofstortingen van delen zoals de automobiele motorblokken, bougies en pijpen van de brandstoflevering te verwijderen. De HHO-schoonmakende machine van de motorkoolstof kan helpen motormacht verbeteren, voertuiguitlaat verminderen en brandstof besparen. Het is de populairste en innovatieve technologie van ontkolingsmethode na schuim-type koolstofdeposito en vlek-type koolstofdeposito.

-03-
Dienst

1.We voorzien de flexibele en professionele overlegdiensten van 11 ervaren R&D-ingenieurs en 8 internationale personeelsleden van de handelsverkoop.

2.We zorgen ervoor dat alle onderzoeken worden geantwoord op binnen 24 uren, kunnen de klachten binnen 48 uren worden behandeld, 99%+-kunnen de orden volgens programma worden geleverd.

3.We stemmen in met de participatie van onze klant van het ontwerp in de massaproduktie en kennis van de doelmarkten, verlenen wij algemene oplossing en OEM de dienst.

4.We begrijpen dat na verkoop de steun essentieel is en wij de extra mijl onze klanten het niveau van dienstverlening gaan geven die zij hebben vereist.

5.We bieden ononderbroken angcy steun en opleiding betreffende machine en uw markt aan.

-04-
Ons Team

Zeayeto werd begeleid de professionele ingenieur die meer dan 11 jaar ervarings heeft, die door 1 algemene manager, 1 fabrieksdirecteuren, 2 managers, 10 R&D-ingenieursteam, het team van de 18 kwaliteitsingenieur en 8 overzee verkoopteam, 8 op de markt brengend team, 84 normale personeelsleden werd georganiseerd. Met de de productenr&d ervaring over van tien jaar van de autozorg, worden alle producten ontworpen en door ons en gekregen ontwerpoctrooi ontwikkeld, die aan het vereiste van OEM/ODM kunnen voldoen.

Er zijn belangrijke vijf afdelingen om de regelmatige verrichting van Zeayeto te coördineren. De ingenieursafdeling is verantwoordelijk voor producten R&D en kwaliteitscontrole; De op de markt brengende Afdeling die hoofdzakelijk producten bevorderen en breidt onze markt uit; De verkoopafdeling behandelt de onderzoeken en feebacks van klanten, dien voor de potentiële klanten; Productieafdeling letterlijk verantwoordelijk voor productie. Administratieve afdelingsnadruk bij het interne beheer van personeel. Voorts zijn Er vier secties in productieafdeling om R&D en vervaardiging te steunen, die elektronikainstallatie, blad geestelijke installatie, de installatie van de delenverwerking en assemblageinstallatie zijn. Zeayeto kan aanbieden u kwalificeerde en betrouwbaar product met al steun van deze vier secties.

 

Contactgegevens