products

Van de de Motorkoolstof van de Eco Vriendschappelijk Waterstof Schoonmakend de Machinewater Eletrolysis

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Zeayeto
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Ho-1500
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: houten verpakking
Levertijd: 15 werkdagen
Betalingscondities: T/T bevestigingsbrief paypal
Levering vermogen: 400 reeksen per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: van de de waterstofbehandeling van de benzineauto de machine van het de brandstofsysteem decarbonize Gebruik: De Producten van de autozorg
Garantie: 1 jaar Nominaal vermogen: 4.5 (KVA)
Toepassing: schoonmakende koolstof voor diesel benzinemotor Functie: Schone de Koolstof van de het Gasmotor van de zuurstofwaterstof
Hoog licht:

car engine washing machine

,

engine decarbonising machine


Productomschrijving

Milieuvriendelijke de Koolstof Schoonmakende Machine van de Waterstofmotor met Eletrolysis van Water

 

Productinformatie:

 

Oxy-hydrogen koolstof schoonmakende machine is een apparaat produceert waterstof en zuurstof binnen door de 4,5 kW-waterstofgenerator. En deze aan gas zullen in het motorsysteem door de pijpleiding worden verzonden met de koolstofstortingen te branden. Er is geen schadelijk stof tijdens het proces, zodat wordt het genoemd hho nieuwe technologie.

 

Kenmerken:

 

Tijdbesparend Het vergt slechts 20 minuten om motorkoolstof schoon te maken.
Efficiënt Duidelijke gevolgen na het schoonmaken van de koolstof, en tevreden klanten 100%.
Breed gebruik Één machine kan voor zowel benzine als diesel voertuigen dienen. Een breed werkingsgebied voor voertuigen: auto's, SUV, Bedrijfsauto's, bussen, vrachtwagens, enz.
Multifunctioneel Het kan motoronderdelen zoals opname, injecteur, DPF, bougie, enz. schoonmaken.
Nuttig Verbeter de prestaties van auto's, nadat de schoonmakende koolstof, het olieverbruik, 70% van luchtvervuiling en ruchtbaar gemaakte de motor kunnen worden verminderd, en 20% van motormacht beter.
Veilig Waarborg100% veiligheid voor het gebruiken van de machine. (Het Automobiel negatieve apparaat van het drukalarm)
Milieuvriendelijk Er doet geen kwaad aan motoren.
Gemakkelijke verrichting HD het touche screen kan koolstof schoonmaken geschikter maken.

 

Het werk principe:

 

HHO-produceert de koolstof schonere machine waterstof (H2) en zuurstof (O2), die in motor door vacuümpijp of luchtopname zullen worden verzonden. En dan zal H2 de oppervlakte van koolstofstortingen, tegenkomen en zal met koolstof combineren om koolwaterstof te vormen. De waterstof zal met Zuurstof verbranden, dan zullen de koolstofstortingen worden verwijderd. Tijdens het proces, HHO-zal de koolstof schonere agent worden gebruikt, verbeterend schoon effect, die motoronderdelen beschermen en zal uitbreiden het motorleven.

 

Veiligheidsbericht:

 

1. De van de waterstof-zuurstof machine koolstofverwijdering in een goed-geventileerde positie moeten zou worden geplaatst. De omgevingstemperatuur zou niet lager moeten zijn dan 0 °C, zou de maximumtemperatuur niet hoger moeten zijn dan 40 °C, en de relatieve vochtigheid zou geen 90% moeten overschrijden.

2. Plaats op een vlakke, schone en droge vloer.

3. Plaats geen zware voorwerpen op de hoogste dekking van de waterstof en zuurstofmachine van de koolstofverwijdering. Indien nodig, maakt de draai van de eenheid en het geval met een semi-vochtig vod schoon. Veeg de machine met geen oplosmiddel af.

4. Wanneer het verbinden van het machtskoord, te zorgen gelieve ervoor dat de hoofdmachtsschakelaar van de eenheid weg is.

5. Alvorens om het even welke voeding te beginnen, controleer dat alle verbindingen van het machtskoord veilig en betrouwbaar zijn.

6. De waterstof en zuurstofmachine van de koolstofverwijdering wordt geadviseerd om in een vaste positie worden geplaatst en het is belemmerd om de machine tijdens het procédé van de koolstofverwijdering te bewegen.

7. Alvorens de eenheid in werking te stellen, te zorgen gelieve ervoor dat de auto genoeg benzine heeft zodat de auto bij nutteloze snelheid meer dan 30 minuten kan lopen zonder het uitzetten. Alvorens om koolstof te beginnen te verwijderen, alstublieft bevestigen dat de auto geen andere slechte fouten heeft (zoals nutteloze snelheid, olielekkage, zwarte rook, abnormaal motorlawaai, de mislukking van het ontstekingssysteem, de mislukking van het brandstofinjectiesysteem, enz.).

Van de de Motorkoolstof van de Eco Vriendschappelijk Waterstof Schoonmakend de Machinewater EletrolysisVan de de Motorkoolstof van de Eco Vriendschappelijk Waterstof Schoonmakend de Machinewater Eletrolysis

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613632760179

WhatsApp : +8613632760179