products

HHO-de Machine van de Autokoolstof Schoonmakende/van de Veiligheidsmotor Koolstof Schonere Producten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Zeayeto
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Ho-1500
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: houten verpakking
Levertijd: 15 werkdagen
Betalingscondities: T/T bevestigingsbrief paypal
Levering vermogen: 400 reeksen per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: de schoonmakende machine van de autokoolstof Garantie: 1 jaar
voordelen: Autobrandstofbesparing Stroomverbruik: 4.5kw
Ingangsspanning: 220/380V Milieutemperatuur: -10℃~+50℃
Hoog licht:

carbon cleaning equipment

,

carbon deposit remover


Productomschrijving

100% van de de Koolstof Schoonmakende Machine van de veiligheidsauto van de de Koolstof Schone Dieselmotor de Koolstofreinigingsmachine

 

Wat de schoonmakende machine van de autokoolstof is:

 

Gebruikt de Schone dienst van de motorkoolstof, het recentst in waterstoftechnologie helpen de koolstofopeenhoping uit uw motor, zonder het ontmantelen van delen of het gebruik van schadelijke chemische producten verwijderen. Het is snel, veilig en een totaal groen product.

Het is allen over het toestaan van de motor gemakkelijker ‚ademen‘ en het terugkeren wat u na verloop van tijd hebt verloren. Van twee wielen aan 4x4s en van familiezalen aan prestatiesauto's, Schone Motor is de Koolstof geschikt voor om het even welke benzine, maken de diesel of LPG-de motor over allen en modelleren, van Auto's, Motoren, Boten, Tractoren, aan Vrachtwagens.

 

Specificatie:

 

Beroepsleven 80.000 0Hours Voltage AC 220V/50Hz
Kleur Blauw Toepassing Automotor
Gewicht 100 kg Certificatie Ce
Macht 4,5 kW Garantie 12 maanden
Puntnaam De verwijderingsmachine van de motorkoolstof Functie Motorkoolstof het schoonmaken
Soort Autoonderhoud MOQ 1 reeks
Modelaantal Hho-1500 Prijs Onderhandeld
Werkingsgebied De automobiele Motor van de Vrachtwagenbus Haven Shenzhenhaven
 

 

Hoe te om uw katalysator schoon te maken?

De duurste optie is de openlijke vervanging van het deel. Dit is wat de meeste werktuigkundigen zullen voorstellen. De prijs van de component varieert al naar gelang merk en motortype, maar het gemiddelde is tussen $370 en $745.
De matig dure optie, die een beetje meer tijd en wat mechanische ervaring vereist, is de volledige verwijdering van de katalysator om het met een rechte pijp te vervangen. Een rechte pijp is een stuk van metaalpijp dat de katalysator van een voertuig vervangt, maar behandelt niet het uitlaatgas om het milieu te beschermen. De belangrijkste motivatie achter de installatie van een rechte pijp moet prestaties opvoeren. De katalysator, het waarvan doel uitlaatverontreiniging te verminderen is, resulteert namelijk in een klein verlies van snelheid en terugwinning. Als het noodzakelijk wordt om de katalysator te vervangen, is de rechte pijp goedkoop, hoewel ecologisch schadelijk, alternatief.
De minste dure optie, zonder behoefte aan demontage en het met zich meebrengen van de kortste de diensttijd, en die een alternatief aan deelvervanging is, is waterstofbehandeling via de Koolstof Schoonmakende post. Dit dienstwerk als preventative behandeling, adviseerde elke 15.000 kilometers, maar kan bestaande problemen in de motor ook genezen.

 

Emissienormen voor gasmotoren

 

Voor auto's die op benzine lopen, moeten de koolmonoxide (Co) emissies minder dan 4,5% voor motoren zijn die tussen 1972 (het jaar worden gebouwd waarin de eerste anti-vervuilings normen in effect) gingen en September 1986.

3.5% voor motoren die tussen Oktober 1986 en 1993 (1995 als zonder een katalysator) worden gebouwd.

0,5% bij nutteloos en 0,3% bij 2.500 revoluties/minuut voor motoren die tussen 1996 en Juli 2002 voor voertuigen zonder geïntegreerd anti-vervuilings materiaal, en tussen 1994 en 1995 worden gebouwd voor voertuigen met geïntegreerd anti-vervuilings materiaal.

0,3% bij nutteloos en 0,2% bij 2.500 revoluties/minuut voor motoren bouwden na 2002.

 


 

HHO-de Machine van de Autokoolstof Schoonmakende/van de Veiligheidsmotor Koolstof Schonere ProductenHHO-de Machine van de Autokoolstof Schoonmakende/van de Veiligheidsmotor Koolstof Schonere Producten

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613632760179

WhatsApp : +8613632760179