products

HHO-van de de Motorkoolstof van de Gastechnologie Schoonmakend de Machine0.7l/h waterverbruik

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Zeayeto
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Ho-1500
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: houten verpakking
Levertijd: 15 werkdagen
Betalingscondities: T/T bevestigingsbrief paypal
Levering vermogen: 400 reeksen per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: HHO-Gasgenerator Garantie: 1 jaar
Gewicht: 120kg macht: <6 kW
het schoonmaken tijd: 20 mins/auto Max. Waterverbruik: 0.7L/h
Hoog licht:

hho carbon cleaner

,

car decarbonization machine


Productomschrijving

Van de de Motor Schoonmakende Machine van de kostenbesparing HHO Hoogste de Motorreinigingsmachine voor Kleine Vrachtwagens

 

Anti-vervuilings normen voor dieselmotoren:

Voor auto's die op diesel lopen, zouden de opaciteitniveaus van uitlaatdampen minder dan moeten zijn:

3 m-1 voor turbomotoren.

2.5 m-1 voor auto's die tot medio-2008 zonder turbomotoren worden gebouwd.

1.5 m-1 voor auto's bouwde na medio-2008 zonder turbomotoren.

Gasvoertuigen die voorafgaand aan 1972, en voor diesel voertuigen worden vervaardigd die voorafgaand aan 1980 worden vervaardigd -- d.w.z., vóór verontreiniging gingen de normen in effect -- zijn vrijgesteld van emissieregulering.

Tot slot hoewel het motorlawaai wordt gemeten, zal het niet leiden tot een nieuwe test indien geacht bovenmatig.

 

De reden om motorkoolstof schoon te maken:

 • Er zijn vele redenen voor verhoogde koolstofstortingen: onvolledige verbranding, slechte oliekwaliteit, slechte drijfgewoonte, lange tijd drijven het met lage snelheid, slechte luchtkwaliteit, enz.
 • De oorzaken ‚motor die van koolstofstortingen, koud beginmislukking, drijfzwakheid, verhoogde stookolieconsumptie, uitlaatemissies overschreden de norm‘ en andere mislukking beven.
 • De verhoogde koolstofstortingen zullen zwaar de voertuigprestaties uitvoeren, resulterend in 90% van de verhoogde mislukkingen van de motorcomponent, brandstofverbruik, bovenmatige uitlaatemissie, zullen het leven van motor en andere relatieve toebehoren verkorten.

Parameters:

 • Modelaantal: Ho-1500
 • Voltage: AC 220V
 • Frequentie: 50/60HZ
 • Geschatte Macht: <6kw>
 • Gasoutput: 1500L/h ±10%
 • Werkdruk: ≤0.2 Mpa
 • Toepassing: Motoren van een auto
 • Gebruik: koolstof het schoonmaken

Productomschrijving:

Ho-1500 wordt de schoonmakende machine van de motorkoolstof gebruikt voor het verwijderen van de koolstofstorting in de motor van een auto met hhogenerators. Het zal twee gassen produceren-Waterstof en Zuurstof, en dan verzonden in het motorsysteem die met de koolstof volledig in op hoge temperatuur branden. De onzuiverheden zullen worden gesmolten en Co2 en sommige stoom uit de uitlaatpijp worden.

 

Het gebruiken van stappen:

1. Ontbind onophoudelijk waterstof en zuurstof van water door elektrolyse.

2. De waterstof is een soort brandstof en de Zuurstof speelt een rol als verbrandingshulp. In de motor lopende voorwaarden, voorzien de waterstof en de zuurstof het komen van de in motorruimte van brandstof, met lucht en andere voertuigbrandstof die (olie of gas) samen branden. Waterstof en van de zuurstof de verbranding zal stoom op hoge temperatuur produceren. De warm waterdamp is gekend om harde koolstofstortingen zacht te worden, die een dunne laag van koolstof zacht worden elke cyclus. Het zacht worden van koolstofdeposito komt in deze fase van het werk van de motor voor. (Het zacht wordende proces van het Koolstofdeposito)

3. Tegelijkertijd, is de waterstof ook een soort katalysator. Waterstof met lucht die in de motor komen. Tijdens samenpersen, wegens de moleculaire waterstof is zeer licht, spreidde het overal in verbrandingskamer uit. Tegelijkertijd, is de waterstofmolecule zeer klein, wat zich aan de binnenkant van koolstofdeposito kan snel bewegen om koolstofdeposito zacht te worden. Met hydrogenering, verandert non-combustible koolstof in een brandbaar koolstofdeposito. (De wijzigingsproces van het Koolstofdeposito)

4. Na het koolstofdeposito dat in de laatste cyclus wordt gewijzigd, is het brandwond weg in het volgende verbrandingsproces, en wordt de kooldioxide geproduceerd en uit de auto gelost.

HHO-van de de Motorkoolstof van de Gastechnologie Schoonmakend de Machine0.7l/h waterverbruik

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613632760179

WhatsApp : +8613632760179