products

Het blauwe HHO-Motorkoolstof het Schoonmaken Gewicht van de Machine Eenvoudige Verrichting 160kg

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Zeayeto
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Ho-1500
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: houten verpakking
Levertijd: 15 werkdagen
Betalingscondities: T/T bevestigingsbrief paypal
Levering vermogen: 400 reeksen per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: HHO-Gasgenerator Gewicht: 120kg
macht: <6 kW Garantie: 1 jaar
voordelen: Milieuvriendelijke Koolstofreinigingsmachine Relatieve vochtigheid (%): 90
Hoog licht:

internal engine cleaning machine

,

car decarbonization machine


Productomschrijving

Het eenvoudige de Koolstof van de Verrichtingshho Motor het Schoonmaken Brutogewicht van de Machine Blauwe Kleur 160kg

 

Inleiding:

Behoort de de koolstof schoonmakende machine van de waterstofmotor tot de waterlasser, die hoofdzakelijk voor het schoonmaken van de koolstofstorting in de verbrandingskamer van motoren wordt gebruikt. Vergeleken met de traditionele methode (neem de motoronderdelen die beneden en de schoonmakende agent gebruiken om de koolstof schoon te maken), is het geschikter. Het gehele proces om koolstof schoon te maken vergt slechts 20-30 minuten.

 

Specificatie:

Punt De schoonmakende machine van de motorkoolstof
Kleur Blauw
Hoofdfunctie Schone koolstof
Nominale spanning AC 220V
Geschatte macht <6 KW="">
Gasoutput 1500L/h
Waterverbruik 0.7L/h
OEM Beschikbaar

 

Waarom koolstof die schoonmaken:

De volgende kwesties zullen koolstofstortingen veroorzaken die in de motor worden verhoogd: onvolledige verbranding, slechte oliekwaliteit, slechte drijfgewoonte, lange tijd drijven het met lage snelheid, slechte luchtkwaliteit etc. De oorzaken ‚motor die van de koolstofstorting, koud beginmislukking, drijfzwakheid, verhoogde stookolieconsumptie, uitlaatemissies overschreden de norm‘ en andere mislukking beven. Tot slot zal het zwaar de voertuigprestaties uitvoeren, resulterend in 90% van de verhoogde mislukkingen van de motorcomponent, het brandstofverbruik, bovenmatige uitlaatemissie, zal het leven van motor en andere relatieve toebehoren verkorten.

 

Het werk principe:

Ontbind onophoudelijk waterstof en zuurstof van water door elektrolyse. De waterstof is een soort brandstof en de Zuurstof speelt een rol als verbrandingshulp. In de motor lopende voorwaarden, voorzien de waterstof en de zuurstof het komen van de in motorruimte van brandstof, met lucht en andere voertuigbrandstof die (olie of gas) samen branden. Waterstof en van de zuurstof de verbranding zal stoom op hoge temperatuur produceren. De warm waterdamp is gekend om harde koolstofstortingen zacht te worden, die een dunne laag van koolstof zacht worden elke cyclus. Het zacht worden van koolstofdeposito komt in deze fase van het werk van de motor voor. (Het zacht wordende proces van het Koolstofdeposito) tegelijkertijd, is de waterstof ook een soort katalysator. Waterstof met lucht die in de motor komen. Tijdens samenpersen, wegens de moleculaire waterstof is zeer licht, spreidde het overal in verbrandingskamer uit. Tegelijkertijd, is de waterstofmolecule zeer klein, wat zich aan de binnenkant van koolstofdeposito kan snel bewegen om koolstofdeposito zacht te worden. Met hydrogenering, verandert non-combustible koolstof in een brandbaar koolstofdeposito. (De wijzigingsproces van het Koolstofdeposito) na het koolstofdeposito dat in de laatste cyclus wordt gewijzigd, is het brandwond weg in het volgende verbrandingsproces, en wordt de kooldioxide geproduceerd en uit de auto gelost.

Het blauwe HHO-Motorkoolstof het Schoonmaken Gewicht van de Machine Eenvoudige Verrichting 160kg

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613632760179

WhatsApp : +8613632760179